Velg en side

Spillmakerlauget Sør

Spillmakerlauget Sør er en frivillig forening skapt av spillutviklere i Kristiansand og omegn for å hjelpe spillutviklere i hele Sør-Norge å danne et nettverk med likesinnede. Vi ønker å opplyse om spillutviklervirksomhet i Norge og holde arrangementer som gagner spill og spillutvikling. Dette gjør vi med kurs, informasjonsmøter, utvikler-LAN og lignende arrangementer.

En gang hver måned har vi Game Dev Meetup i Kristiansand, hvor alle som enter driver med eller er interessert i spillutviling kan komme sammen for både sosialt og fag-orientert nettverksbygning.

Aktiviteter

Vi i Spillmakerlauget Sør ønsker å legge til rette for flere aktiviteter, både gjennom regelmessige meet-ups og større årlige arrangementer. Gjennom vårt nettverk har vi satt opp en liste med sosiale og kreative events man kan være med på i Kristiansand og omegn, dersom man skulle ønske.

Global Game Jam

Hvert år, i den siste helgen i januar, avholdes global game jam over hele verden. Vi i spillmakerlaugetsør planlegger å holde dette i Kristiansand fremover.

Game Dev Meetup

Måndelig meetup i Kristiansand hvor spillutviklere, kunstnere, musikkere og historiefortellere møtes for sosialt og faglig innhold. For øyeblikket møtes vi på Håndtverkeren.

Drink And Draw

Hver måned blir det arrangert en tegneworkshop i Kristiansand av «Drink and Draw»-gruppen på facebook. Dette er en flott møteplass for alle kreative sjeler.

Kontakt oss:

For å bli med i spillmakerlauget Sør kan man bruke skjemaet nederst på siden for å få kontakt med oss, eller hilse på gjennom sosiale medier:

Vi er alltid på utkikk etter nye medlemmer og alle er velkomne, uavhengig av interessegrad. Om du synes spilldesign, programmering, illustgrasjon, musikk eller hva som helst annet som ligger bak er interessant, så passer du hos oss.

Targeir Attestog

Targeir er styreleder for Spillmakerlauget Sør. Han jobber mest med interaktiv historiefortelling.

Eirik J. Drivdahl

Eirik er styremedlem i Spillmakerlauget Sør. Han jobber med 3D-simulering og strategispill.

Paul M. Tangen

Paul er nestleder i Spillmakerlauget Sør. Han er lærer på den digitale innovasjonsskolen, Noroff.

Mads Stensrud

Mads er styremedlem i Spillmakerlauget Sør. Han jobber mest med 3D-modellering og design.

Kontakt oss

2 + 3 =