Hopp til innholdet

Spillkult: Paneldebatt med gamingsenter

På Spillkult skal vi bli bedre kjent med tre norske gamingsenter og forskjellene og likhetene disse har i tilbud og satsingsområder. For å få til dette, har vi paneldebatt med Ole Martin Gjestad fra KRED i Sarpsborg, Maria Eriksen fra Spillhuset i Bergen og Mads Stensrud fra Spillsenteret i Kristiansand.
Vi gleder oss til å høre fra disse på Aladdin kulturhus i Kristiansand 3. september!


Mer info:
KRED (Kompetanse- og Ressurssenter for E-sport og Datakultur) ifra Sarpsborg utforsker og synliggjør datakultur som kulturuttrykk, hever kompetansen om datakultur hos ungdomsarbeidere og beslutningstakere, forebygger utenforskap, og skaper fysiske møteplasser for ungdom innen e-sport og datakultur.
Spillhuset i Bergen er en forening bestående av ildsjeler som har jobbet frem et gratis spilltilbud til unge i Bergen og omegn. På Spillhuset Bergen vil skoler kunne ha muligheten til å benytte seg av undervisning, foredrag, konkurranser, m.m. Vennelag kan leie spillerom både kveldstid og dagtid, og de tilbyr bedriftsbesøk.
Spillsenteret ifra Kristiansand er et møtested som er gratis for alle. Med bred landsdekkende kompetanse innenfor utvikling, teknologi og bransje har de muligheter for nettverksbygging, undervisning og aktiviteter. De har tre hovedtilbud som er sentrale: møteplass, utvikling og events.