Bergen Game Jam 2018

Åttende året på rad arrangeres Bergen Game Jam, som er en del av Global Game Jam. Hvert år, over hele verden, samler tusenvis av mennesker seg for å lage dataspill. På bare 48 timer. Hvorfor? Fordi det er gøy!

Her kommer det illustratører, animatører, programmerere, 3D-modelerere, spilldesignere og musikere. Sammen går man i grupper og lager et spill basert på et felles tema som er likt over hele verden. Temaet annonseres første dagen av jammen.

I år er kapasiteten 175 deltakere, og lokaliteten blir Laksevåg videregående skole. Bergen Game Jam er i aulaen og tilhørende klasserom rundt. Det er overnattingsmuligheter, butikk og restaurant like i nærheten.

Kjøp billetter her.

Be the first to comment on "Bergen Game Jam 2018"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*