Velg en side

I samarbeid med GameDev Norway, gir NCE Media deg et innblikk i en bransje i vekst. Vi tar et dypdykk i verdens største underholdningsindustri og hvordan ulike aktører satser og lykkes fra Bergen.

Spillselskapene i medieklyngen har markert seg internasjonalt i stadig sterkere grad. Etter flere spennende lanseringer, deriblant suksessen til DirtyBit med spillet Fun Run, som lå en hel måned på topp i den amerikanske Appstore, føyer Turbo Tape Games og Rain Games seg inn i rekken av fantastiske spillsuksesser fra Bergens-miljøet. De har begge vunnet globale kontrakter på helt ulike spekter av industrien, men med like store steg inn i det globale spillmarkedet. TV2 er på trappene til å begynne satsing med en egen e-sportkanal.

Program
Rain Games, v/Peter Wingaard Meldahl – Historien bak å lykkes med distribusjon i Japan, gjennom et av verdens største distributører, Square Enix.

Turbotape Games, v/Fredrik Sundt Breien – Når de store gutta banker på døren: Når Games Workshop skulle utvikle et nytt spill for mobil med deres internasjonale storsuksess – Warhammer – falt valget på et Bergensselskap (artikkel i DN).

TV2, v/Håvard Fantoft Grutle – TV-sendinger av spillturneringer er større enn store sportsarrangement i utlandet, nå skal vi gi det norske publikumet som er i stor vekst, nasjonalt innhold.

GameDev Norway (Norsk kompetansesenter for spillutvikling), v/Linn Søvig – Slik skal vi lykkes nasjonalt og internasjonalt med spillutvikling fra Bergen.

Bestill billetter på Eventbrite